Benieuwd naar de ervaringen van jouw voorgangers? Lees hier wat anderen over hun ervaringen met quizplezier zeggen!

Een aanrader!

Martin heeft recentelijk tijdens ons bedrijfsfeest een popquiz verzorgd. De gezellige en humoristische manier waarop Martin dit deed heeft ervoor gezorgd dat we nog lang zullen napraten over deze topavond. Een aanrader dus! Martin heel erg bedankt!

Joost Petersen, PeuterWijs

Héle toffe beleving!

Het was tijd voor ontspanning met elkaar en deze pub quiz is daar heel geschikt voor. Op afstand toch een team in deze Corona – periode. Juist de afwisseling van de thema’s inclusief de bedrijfsspecifieke vragen zorgen voor maatwerk. We hebben borrelnootje naar het huisadres van onze mensen verzonden, de borrel hebben ze zelf klaar gezet! Dank en tot een volgende keer.

Anke Rijnshoeven, ForFarmers

We waren weer verbonden met elkaar

Het thuiswerken brengt uitdagingen met zich mee, maar het geeft ook nieuwe initiatieven een kans. Zo vindt De Heus het belangrijk om in contact te blijven met haar medewerkers. Het werk gaat gewoon door, maar het moet ook leuk blijven en extra leuk werd het met de eerste De Heus Quiz, georganiseerd in samenwerking met Quizplezier met quizmaster Martin Waser. In de voorbereiding werd er alle tijd en aandacht geschonken aan het selecteren van de juiste vragen passend bij de bedrijfscultuur. Met een quiz op maat vond op 3 juni de eerste De Heus Quiz plaats. We kijken terug op een geslaagde avond waarin we op competitieve en een gezellige manier even met elkaar – buiten het (digitale) werk om – weer verbonden waren met elkaar. Dankjewel Martin en Quizplezier voor de plezierige samenwerking en ondersteuning.

Shari Pieneman, De Heus Veevoeders

Het was top!

Na ruim 10 weken thuiswerken vanwege de coronacrisis zagen we niet alleen onze collega’s, hun favoriete drankjes maar ook een aantal van hun gezinsleden in actie tijdens de perfect georganiseerde quiz van Quizplezier. De Rabo look & feel maakte het extra speciaal en Martin is duidelijk als quizmaster in zijn element. Leuke reacties, en niet alleen van de winnaars. Ik kreeg direct interesse van andere teams. Veel dank Martin, was top!

Astrid Huitink – Jacobs, Rabo Schretlen Vermogensmanagement Noordoost

Een leuke persoonlijke quiz!

Direct na de aankondiging van de intelligente lockdown nam Martin het initiatief voor de online Doetinchemse pub quiz. Doetinchemmers en andere wereldburgers met elkaar verbinden als het fysiek even niet kan. Na een avondje vooral mee lachen in de chat bedacht ik me dat dit ook heel leuk zou zijn in kleine kring, bijvoorbeeld met collega’s. Direct Martin gemaild en natuurlijk wilde hij dit doen. Dit resulteerde in een super leuke persoonlijke pub quiz voor mij en mijn collega’s met Martin als enthousiaste host. Zeker een aanrader als je even een avondje wilt lachen en quizzen.

Suzanne Jansen, HAN University of Applied Sciences

De quiz was een groot succes!

In deze rare tijden komt er ruimte voor creativiteit. Met dank aan Martin Waser was onze digitale online vrijdagmiddagborrel en pubquiz een groot succes. Alle collega’s met partner (en huisdieren) werden thuis verrast met een ssssst deurhanger, een foto how-to-look-after-Corona en hapjes. Thanx, het was top!

Gerard Russchen, Internetvisie / MRKTNG.nl / Booosters / Contentvisie

We kijken terug op een geslaagde avond!

Vanwege de coronaperikelen konden we dit jaar geen zomeruitje organiseren voor onze Hilversumse vrijwilligers van de Luisterlijn. Een leuk alternatief was de online Pubquiz met Quizmaster Martin, die de avond geweldig heeft gehost. We kijken terug op een geslaagde avond in een tijd dat we niet samen kunnen zijn, maar we toch weer even op een gezellige, competitieve manier verbonden waren met elkaar.

José Borkes, De Luisterlijn