Quizplezier

Maak kennis met Martin Waser

‘Inspiratie vind ik overal’

Er gaat geen dag voorbij zonder nieuwe quizvragen te bedenken. Als je om je heen kijkt, luistert en je interesseert komen de vragen vanzelf. Vragen die ik vervolgens met veel plezier en passie verwerk in steeds weer nieuwe quizzen, want geen enkele quiz van Quizplezier is hetzelfde.

De flexibiliteit om te schakelen naar jouw wensen zorgt ervoor dat je echt je eigen quiz speelt, met zorg en liefde gemaakt, voor jou en je collega’s of vrienden. Creativiteit staat nooit stil, ook bij mij niet. Ik ga dan ook graag aan de slag om voor jullie een onvergetelijke quiz te maken, in elke gewenste vorm.

Quizplezier; De naam zegt het al!

Onze quizzen

Bekijk hier een greep uit onze digitale quizzen.

Quizplezier

Online Quiz

Het ‘samen’ gevoel wordt weer gestimuleerd door met elkaar, vanuit huis, een ‘op maat’ quiz te doen. Iedereen kan meespelen en op zo’n manier toch met elkaar verbonden zijn.

Lees meer over de quiz
Quizplezier

Bedrijvenquiz

De Bedrijvenquiz van Quizplezier is dè quiz die jouw bedrijf en personeel verbindt. Maak het eigen met content die over jouw organisatie en mensen gaat, uiteraard met een dikke knipoog.

Lees meer over de quiz
Quizplezier

Quiz op maat

Hoe leuk is het dat je een speciaal op maat gemaakte quiz kunt spelen? Het kan. Compleet met de vragen en foto’s die je wenst, aangevuld met passende muziek- en filmfragmenten.

Lees meer over de quiz
Bekijk al onze digitale quizzen

Schrijf je in voor onze quizzen!

Onze quizzen staan garant voor veel plezier, gezelligheid, leuke kennisfeiten, meezingen, dansen en veel ‘Oja! momenten van herkenning. Ze worden van A tot Z door quizplezier verzorgd!

    We nemen binnen één werkdag contact met jou op om de gewenste quiz te bespreken.

    quizplezier op maat!

    Wij zijn hét adres voor de leukste quizzen die stuk voor stuk met aandacht en liefde worden gemaakt.
    Persoonlijk, speciaal op maat, educatief en voor de gezelligheid.

    Informeer naar de mogelijkheden