Quizplezier

Maak kennis met Martin Waser

‘Inspiratie vind ik overal’

Er gaat geen dag voorbij zonder nieuwe quizvragen te bedenken. Als je om je heen kijkt, luistert en je interesseert komen de vragen vanzelf. Vragen die ik vervolgens met veel plezier en passie verwerk in steeds weer nieuwe quizzen, want geen enkele quiz van Quizplezier is hetzelfde.

De flexibiliteit om te schakelen naar jouw wensen zorgt ervoor dat je echt je eigen quiz speelt, met zorg en liefde gemaakt, voor jou en je collega’s of vrienden. Creativiteit staat nooit stil, ook bij mij niet. Ik ga dan ook graag aan de slag om voor jullie een onvergetelijke quiz te maken, in elke gewenste vorm.

Quizplezier; De naam zegt het al!

Onze quizzen

Bekijk hier een greep uit onze digitale quizzen.

Quizplezier

Pubquiz

Bij Quizplezier kennen we geen standaard Pubquiz. Kies uit maar liefst 36 categorieën om je eigen Pubquiz samen te stellen, want geen gezelschap is hetzelfde.

Lees meer over de quiz
Quizplezier

Bedrijvenquiz

Ben jij op zoek naar de leukste Pubquiz voor jouw personeel? Een Pubquiz die niet alleen een leuke strijd oplevert maar tegelijk ook verbindt? Kies dan voor de Bedrijvenquiz van Quizplezier!

Lees meer over de quiz
Quizplezier

Bedrijvenquiz educatief

Vraag je je af hoe je jouw volgende presentatie of vergadering zowel informatief als interessant kunt houden zodat je de deelnemers kunt blijven boeien? Kies voor de combinatie van leerzaam en plezier!

Lees meer over de quiz
Bekijk al onze digitale quizzen

Schrijf je in voor onze quizzen!

Onze pubquiz en overige quizzen staan garant voor veel plezier, gezelligheid, leuke kennisfeiten, meezingen, dansen en veel ‘Oja! momenten van herkenning. Ze worden van A tot Z door quizplezier verzorgd!

    We nemen binnen één werkdag contact met jou op om de gewenste quiz te bespreken.

    quizplezier op maat!

    Wij zijn hét adres voor de leukste pubquiz en overige quizzen die stuk voor stuk met aandacht en liefde worden gemaakt.
    Persoonlijk, speciaal op maat, educatief en voor de gezelligheid.

    Informeer naar de mogelijkheden