Oranjequiz

Half juni is het zover. Dan gaan de beste landen van Europa de strijd aan om te kijken wie zich Europees Kampioen mag noemen. Speciaal daarvoor heeft Quizplezier een geweldige online Oranjequiz gemaakt!

Onderwijsquiz

Een leuke manier van online samenzijn en verbinding nu de vanzelfsprekendheid van met elkaar afspreken, sporten, dansen, ‘hangen’ en uiteraard met z’n allen naar school gaan even is verdwenen.

Quizplezier

Online Quiz

Het ‘samen’ gevoel wordt weer gestimuleerd door met elkaar, vanuit huis, een ‘op maat’ quiz te doen. Iedereen kan meespelen en op zo’n manier toch met elkaar verbonden zijn.

Quizplezier

Bedrijvenquiz

De Bedrijvenquiz van quizplezier is dè quiz die jouw bedrijf en personeel verbindt. Maak het eigen met content die over jouw organisatie en mensen gaat, uiteraard met een dikke knipoog.

Quizplezier

Quiz op maat

Hoe leuk is het dat je een speciaal op maat gemaakte quiz kunt spelen? Het kan. Compleet met de vragen en foto’s die je wenst, aangevuld met passende muziek- en filmfragmenten.

Quizplezier

Nostalgische Quiz

Met de Nostalgische Quiz van Quizplezier haal je een feest der herkenning in huis. We gaan terug in de tijd met o.a. film en T.V, nieuws, cabaretiers, bekende Nederlanders en meer.

Quizplezier

Pop-Pub-Filmquiz

Kies zelf je favoriete quiz of mix de drie door elkaar. Met een bibliotheek boordenvol met alle muziek- film en Pub quizgenres staan wij garant voor een gezellige quizavond.

Quizplezier

Bruiloftsquiz

Voor de mooiste dag van jullie leven heeft quizplezier een prachtige romantische quiz ontworpen; De Bruiloftsquiz. Speciaal op maat gemaakt voor elk bruidspaar.

Quizplezier

Bedrijvenquiz educatief

Vraag je je af hoe je het zowel informatief als interessant kunt houden zodat je de deelnemers kunt blijven boeien? Kies voor de combinatie van leerzaam en plezier!