Wat leuk! Jullie gaan trouwen!

Van harte gefeliciteerd!

Voor de mooiste dag van jullie leven heeft Quizplezier een prachtige romantische quiz ontworpen; De Bruiloftsquiz. Speciaal op maat gemaakt voor elk bruidspaar is deze quiz het perfecte middagentertainment voordat het diner geserveerd wordt. In deze quiz komen de meest liefdevolle muziek- en filmmomenten voorbij, aangevuld met persoonlijke vragen over, en foto’s van jullie zelf natuurlijk.

Alle gasten kunnen meedoen en de families en vrienden zullen elkaar beter leren kennen tijdens deze leuke digitale quiz.
De Bruiloftsquiz. Nieuw, verrassend, leuk en verbindend.

Wij vertellen je graag meer over de bruiloftsquiz!

Deze quiz staat garant voor veel plezier, gezelligheid, leuke kennisfeiten, meezingen, dansen en veel ‘Oja! momenten van herkenning. Ze worden van A tot Z door quizplezier verzorgd!

Vraag vrijblijvend meer informatie aan over de quiz door hieronder je e-mailadres in te vullen.

  We nemen binnen één werkdag contact met jou op om de quiz te bespreken.

  Onze quizzen

  Bekijk hier een greep uit onze digitale quizzen.

  Quizplezier

  Online Quiz

  Het ‘samen’ gevoel wordt weer gestimuleerd door met elkaar, vanuit huis, een ‘op maat’ quiz te doen. Iedereen kan meespelen en op zo’n manier toch met elkaar verbonden zijn.

  Oranjequiz

  Half juni is het zover. Dan gaan de beste landen van Europa de strijd aan om te kijken wie zich Europees Kampioen mag noemen. Speciaal daarvoor heeft Quizplezier een geweldige online Oranjequiz gemaakt!

  Onderwijsquiz

  Een leuke manier van online samenzijn en verbinding nu de vanzelfsprekendheid van met elkaar afspreken, sporten, dansen, ‘hangen’ en uiteraard met z’n allen naar school gaan even is verdwenen.

  quizplezier op maat!

  Wij zijn hét adres voor de leukste quizzen die stuk voor stuk met aandacht en liefde worden gemaakt.
  Persoonlijk, speciaal op maat, educatief en voor de gezelligheid.