Op 2200 kilometer woedt een oorlog die móet stoppen. Alle kleine beetjes helpen en daarom wil Quizplezier graag zijn steentje bijdragen.

Op zondagavond 13 maart om 20:30 uur streamen we belangeloos een gloednieuwe pubquiz jullie huiskamer in en de opbrengsten gaan via de online ticketverkoop van GO-tickets linea recta naar Giro 555.

Hier kunnen we in een warm huis met een dak boven ons hoofd en een drankje en hapje erbij zondag samen plezier hebben, de inwoners van de Oekraïne hebben dat vooruitzicht voorlopig niet.

Programma pubquiz voor Oekraïne:

  • 19:00 uur: Je ontvangt de link in je mailbox
  • 20:00 uur: Stream open
  • 20:30 – 22:00 uur: Pubquiz voor Oekraïne!

Laten we ze helpen. Speel mee!
De prijzenpot (met een totale waarde van meer dan €1000,00) is goed gevuld door diverse ondernemers die ook het nut er van inzien, met als insteek uiteraard om met zoveel mogelijk deelnemers in te loggen en mee te spelen.

Een ticket om mee te spelen kost €15,00, €20,00 of €25,00, vrije keuze.
Min de administratiekosten van € 0,25 wordt er €14,75, € 19,75 of € 24,75 per verkocht kaartje overgemaakt naar Giro 555.

Doe jij mee? Via de button hieronder kun je je ticket bestellen.

Bestel je ticket

 De Zoomlink van de quiz en instructies om mee te spelen krijg je een uur voor aanvang zondagavond in je mail.

Onze klanten

Onze quizzen

Bekijk hier een greep uit onze digitale quizzen.

Quizplezier

Online Quiz

Het ‘samen’ gevoel wordt weer gestimuleerd door met elkaar, vanuit huis, een ‘op maat’ quiz te doen. Iedereen kan meespelen en op zo’n manier toch met elkaar verbonden zijn.

Lees meer over de quiz

Pubquiz voor Oekraïne

Op 2200 kilometer woedt een oorlog die móet stoppen. Alle kleine beetjes helpen en daarom wil Quizplezier graag zijn steentje bijdragen. De opbrengsten gaan via de online ticketverkoop van GO-tickets linea recta naar Giro 555.

Lees meer over de quiz

Onderwijsquiz

Een leuke manier van online samenzijn en verbinding nu de vanzelfsprekendheid van met elkaar afspreken, sporten, dansen, ‘hangen’ en uiteraard met z’n allen naar school gaan even is verdwenen.

Lees meer over de quiz
Bekijk al onze digitale quizzen

quizplezier op maat!

Wij zijn hét adres voor de leukste quizzen die stuk voor stuk met aandacht en liefde worden gemaakt.
Persoonlijk, speciaal op maat, educatief en voor de gezelligheid.

Informeer naar de mogelijkheden