Nog niet samen op kantoor?

Quizplezier geeft u het ‘samen’ gevoel terug.

Het corona virus heeft het werken op kantoor een geheel andere betekenis gegeven. De vanzelfsprekendheid van het elkaar tegenkomen bij de koffiemachine en het functionele bijpraten zijn voor nu even verdwenen.

Het ‘samen’ gevoel wordt weer gestimuleerd door met elkaar, vanuit huis, een ‘op maat’ quiz te doen. En op maat is ook echt op maat. Een geanimeerde quiz met een breed scala aan vragen waarbij je de keuze hebt uit 15 categorieën, naast vragen over jullie bedrijf en/of jullie team zelf. Iedereen kan meespelen en op zo’n manier toch met elkaar verbonden zijn.

Schrijf je in voor de online quiz!

Deze quiz staat garant voor veel plezier, gezelligheid, leuke kennisfeiten, meezingen, dansen en veel ‘Oja! momenten van herkenning. Ze worden van A tot Z door quizplezier verzorgd!

  We nemen binnen één werkdag contact met jou op om de quiz te bespreken.

  Onze quizzen

  Bekijk hier een greep uit onze digitale quizzen.

  Quizplezier

  Online Quiz

  Het ‘samen’ gevoel wordt weer gestimuleerd door met elkaar, vanuit huis, een ‘op maat’ quiz te doen. Iedereen kan meespelen en op zo’n manier toch met elkaar verbonden zijn.

  Lees meer over de quiz
  Quizplezier

  Bedrijvenquiz

  De Bedrijvenquiz van quizplezier is dè quiz die jouw bedrijf en personeel verbindt. Maak het eigen met content die over jouw organisatie en mensen gaat, uiteraard met een dikke knipoog.

  Lees meer over de quiz
  Quizplezier

  Quiz op maat

  Hoe leuk is het dat je een speciaal op maat gemaakte quiz kunt spelen? Het kan. Compleet met de vragen en foto’s die je wenst, aangevuld met passende muziek- en filmfragmenten.

  Lees meer over de quiz
  Bekijk al onze digitale quizzen

  quizplezier op maat!

  Wij zijn hét adres voor de leukste quizzen die stuk voor stuk met aandacht en liefde worden gemaakt.
  Persoonlijk, speciaal op maat, educatief en voor de gezelligheid.

  Informeer naar de mogelijkheden