Een bijzondere en onvergetelijke beleving met de hele klas in coronatijd!

Onze onderwijsquiz is een leuke manier van online samenzijn en verbinding nu de vanzelfsprekendheid van met elkaar afspreken, sporten, dansen, ‘hangen’ en uiteraard met z’n allen naar school gaan even is verdwenen.

Quizplezier heeft de onderwijsquiz ontworpen voor de leeftijd van 11 t/m 14 jaar. De quiz past precies in een lesuur en bevat de juiste categorieën om deze leeftijdsgroep aan te spreken. Zo hebben we o.a. vragen over:

 • Algemene kennis
 • Sport
 • Influencers
 • Social media
 • Muziek

Samen met alle leerlingen uit de klas even COVID-19 vergeten, met een mooie mix van kennis en plezier!

Aanrader!

Onlangs hebben wij in samenwerking met Quizplezier een leuke online onderwijsquiz georganiseerd voor leerjaar 1 en 2. Wát een goede opkomst en wát was het een geweldige quiz! Martin Waser van Quizplezier hartelijk dank voor dit leuke event. Heb je ook belangstelling om samen met een groep een online onderwijsquiz te spelen? Wij raden Quizplezier zeker aan!
Pim van Campen (mentor 1K1), Het Groene Lyceum van Zone.college

Wij vertellen je graag meer!

De onderwijsquiz staat garant voor veel plezier, gezelligheid, leuke kennisfeiten, meezingen en veel ‘Oja! momenten van herkenning. Ze worden van A tot Z door quizplezier verzorgd!

Vraag vrijblijvend meer informatie aan over de quiz door hieronder je e-mailadres in te vullen.

  We nemen binnen één werkdag contact met jou op om de quiz te bespreken.

  Onze quizzen

  Bekijk hier een greep uit onze digitale quizzen.

  Quizplezier

  Online Quiz

  Het ‘samen’ gevoel wordt weer gestimuleerd door met elkaar, vanuit huis, een ‘op maat’ quiz te doen. Iedereen kan meespelen en op zo’n manier toch met elkaar verbonden zijn.

  Lees meer over de quiz

  Pubquiz voor Oekraïne

  Op 2200 kilometer woedt een oorlog die móet stoppen. Alle kleine beetjes helpen en daarom wil Quizplezier graag zijn steentje bijdragen. De opbrengsten gaan via de online ticketverkoop van GO-tickets linea recta naar Giro 555.

  Lees meer over de quiz

  Onderwijsquiz

  Een leuke manier van online samenzijn en verbinding nu de vanzelfsprekendheid van met elkaar afspreken, sporten, dansen, ‘hangen’ en uiteraard met z’n allen naar school gaan even is verdwenen.

  Lees meer over de quiz
  Bekijk al onze digitale quizzen

  quizplezier op maat!

  Wij zijn hét adres voor de leukste quizzen die stuk voor stuk met aandacht en liefde worden gemaakt.
  Persoonlijk, speciaal op maat, educatief en voor de gezelligheid.

  Informeer naar de mogelijkheden