Zijn jullie toe aan een gezellige activiteit die je weer mee terugneemt in de tijd?

Feest dan met plezier met ons mee en beleef de Nostalgische Quiz van quizplezier!

Met de Nostalgische Quiz van Quizplezier haal je een feest der herkenning in huis. We gaan terug in de tijd met film en T.V, nieuws, cabaretiers, bekende Nederlanders en wereldburgers en, afhankelijk van waar we zijn, nostalgische herinneringen uit die omgeving. Daarnaast uiteraard muziek. Veel muziek! Meezingen en dansen, het kan en mag allemaal, graag zelfs!

Met onze Nostalgische Quiz komen we bij jullie waar je maar wilt; in verzorgings- en verpleegtehuizen, buurt- en clubhuizen of bij jullie op de vereniging.

Wij vertellen je graag meer over de nostalgische quiz!

Deze quiz staat garant voor veel plezier, gezelligheid, leuke kennisfeiten, meezingen, dansen en veel ‘Oja! momenten van herkenning. Ze worden van A tot Z door quizplezier verzorgd!

Vraag vrijblijvend meer informatie aan over de quiz door hieronder je e-mailadres in te vullen.

  We nemen binnen één werkdag contact met jou op om de quiz te bespreken.

  Onze quizzen

  Bekijk hier een greep uit onze digitale quizzen.

  Quizplezier

  Online Quiz

  Het ‘samen’ gevoel wordt weer gestimuleerd door met elkaar, vanuit huis, een ‘op maat’ quiz te doen. Iedereen kan meespelen en op zo’n manier toch met elkaar verbonden zijn.

  Oranjequiz

  Half juni is het zover. Dan gaan de beste landen van Europa de strijd aan om te kijken wie zich Europees Kampioen mag noemen. Speciaal daarvoor heeft Quizplezier een geweldige online Oranjequiz gemaakt!

  Onderwijsquiz

  Een leuke manier van online samenzijn en verbinding nu de vanzelfsprekendheid van met elkaar afspreken, sporten, dansen, ‘hangen’ en uiteraard met z’n allen naar school gaan even is verdwenen.

  quizplezier op maat!

  Wij zijn hét adres voor de leukste quizzen die stuk voor stuk met aandacht en liefde worden gemaakt.
  Persoonlijk, speciaal op maat, educatief en voor de gezelligheid.