Zijn jullie toe aan een gezellige activiteit die je weer mee terugneemt in de tijd?

Feest dan met plezier met ons mee en beleef de Nostalgische Quiz van quizplezier!

Met de Nostalgische Quiz van Quizplezier haal je een feest der herkenning in huis. We gaan terug in de tijd met film en T.V, nieuws, cabaretiers, bekende Nederlanders en wereldburgers en, afhankelijk van waar we zijn, nostalgische herinneringen uit die omgeving. Daarnaast uiteraard muziek. Veel muziek! Meezingen en dansen, het kan en mag allemaal, graag zelfs!

Met onze Nostalgische Quiz komen we bij jullie waar je maar wilt; in verzorgings- en verpleegtehuizen, buurt- en clubhuizen of bij jullie op de vereniging.

Schrijf je in voor de nostalgische quiz!

Deze quiz staat garant voor veel plezier, gezelligheid, leuke kennisfeiten, meezingen, dansen en veel ‘Oja! momenten van herkenning. Ze worden van A tot Z door quizplezier verzorgd!

  We nemen binnen één werkdag contact met jou op om de quiz te bespreken.

  Onze quizzen

  Bekijk hier een greep uit onze digitale quizzen.

  Quizplezier

  Online Quiz

  Het ‘samen’ gevoel wordt weer gestimuleerd door met elkaar, vanuit huis, een ‘op maat’ quiz te doen. Iedereen kan meespelen en op zo’n manier toch met elkaar verbonden zijn.

  Quizplezier

  Bedrijvenquiz

  De Bedrijvenquiz van quizplezier is dè quiz die jouw bedrijf en personeel verbindt. Maak het eigen met content die over jouw organisatie en mensen gaat, uiteraard met een dikke knipoog.

  Quizplezier

  Quiz op maat

  Hoe leuk is het dat je een speciaal op maat gemaakte quiz kunt spelen? Het kan. Compleet met de vragen en foto’s die je wenst, aangevuld met passende muziek- en filmfragmenten.

  quizplezier op maat!

  Wij zijn hét adres voor de leukste quizzen die stuk voor stuk met aandacht en liefde worden gemaakt.
  Persoonlijk, speciaal op maat, educatief en voor de gezelligheid.