Wat leuk! Jullie gaan trouwen!

Van harte gefeliciteerd!

Voor de mooiste dag van jullie leven heeft Quizplezier een prachtige romantische quiz ontworpen; De Bruiloftquiz. Speciaal op maat gemaakt voor elk bruidspaar is deze quiz het perfecte middagentertainment voordat het diner geserveerd wordt. In deze quiz komen de meest liefdevolle muziek- en filmmomenten voorbij, aangevuld met persoonlijke vragen over, en foto’s van jullie zelf natuurlijk.

Alle gasten kunnen meedoen en de families en vrienden zullen elkaar beter leren kennen tijdens deze leuke digitale quiz.
De Bruiloftquiz. Nieuw, verrassend, leuk en verbindend.

Schrijf je in voor de bruiloftquiz!

Deze quiz staat garant voor veel plezier, gezelligheid, leuke kennisfeiten, meezingen, dansen en veel ‘Oja! momenten van herkenning. Ze worden van A tot Z door quizplezier verzorgd!

  We nemen binnen één werkdag contact met jou op om de quiz te bespreken.

  Onze quizzen

  Bekijk hier een greep uit onze digitale quizzen.

  Quizplezier

  Online Quiz

  Het ‘samen’ gevoel wordt weer gestimuleerd door met elkaar, vanuit huis, een ‘op maat’ quiz te doen. Iedereen kan meespelen en op zo’n manier toch met elkaar verbonden zijn.

  Quizplezier

  Bedrijvenquiz

  De Bedrijvenquiz van quizplezier is dè quiz die jouw bedrijf en personeel verbindt. Maak het eigen met content die over jouw organisatie en mensen gaat, uiteraard met een dikke knipoog.

  Quizplezier

  Quiz op maat

  Hoe leuk is het dat je een speciaal op maat gemaakte quiz kunt spelen? Het kan. Compleet met de vragen en foto’s die je wenst, aangevuld met passende muziek- en filmfragmenten.

  quizplezier op maat!

  Wij zijn hét adres voor de leukste quizzen die stuk voor stuk met aandacht en liefde worden gemaakt.
  Persoonlijk, speciaal op maat, educatief en voor de gezelligheid.